Qoutes

donderdag 04 februari 2010 | Door: volkskrant, parool, trouw

Volkskrant "Dames voor na vieren zijn zeer getalenteerde zangeressen...Het duo wisselt moeiteloos de ene mooie vondst in voor de andere... De vormgeving en opbouw van de sketches is tot in detail verzorgd... Krachtig en prachtig." 
Trouw
 "In hun tweede programma Hijgende Hakken laten ze opnieuw zien hoe goed ze zijn... Ze zijn niet alleen muzikaal sterk, maar ook fysiek.. De gebaren, de lichaamshouding alles klopt precies, de dames kunnen er wat van..." 
Parool "Sexy jurkjes, strak uitgelicht, goede choreografie en mooi gezongen. De openingsact ziet er meteen gelikt uit. Het cabaretduo Dames Voor Na Vieren weet hoe het moet beginnen... Drenth en van Rijn acteren en bewegen sterk.." 
Stentor
 "Hun mimische, fysieke en muzikale talenten verdienen een groot publiek... De dames zijn opvallend boeiende vakvrouwen, zolang zij zingen en dansen gaat er een siddering door de zaal, bij de mimische stukken is het vooral ademloos observeren..." 
Theatercentraal "Dit zijn vrouwen pur sang... Met deze nieuwe show bewijzen de Dames voor na Vieren wederom een van de leukste damesduo’s van dit moment te zijn"

Voorstelling: Hijgende Hakken
Bekijk alle recensies
HANNEKE EN ANNE
HANNEKE EN ANNE