Tja Tja Tja

Tja Tja Tja

De voorstelling Tja Tja Tja is een mix van komische sketches, liedjes en fysieke scenes, met als rode draad een ontwikkeling van een relatie tussen een ijskoude moeder en haar dochter. Verder wordt het publiek er zoals altijd in betrokken. Gerda en Rob op de eerste rij hebben het in voorstelling zwaar te verduren..De Dames zingen namens Gerda een liefdeslied voor Rob die niet zo goed uitpakt..ook de act met de vrouw die zonder handen piano speelt, geeft zowel De Dames als het publiek altijd weer de rillingen..

Tja Tja Tja was de eerste voorstelling van DVNV! Een hit, een sensatie, een beleving! in 2004 begonnen ze met een paar van deze scenes al tijdens het Amsterdams kleinkunst festival. Hier kregen ze de mogelijkheid de paar scenes die ze hadden (de eerste was koninginnedag) uit te breiden naar een avondvullende voorstelling. En toen ze het AKF wonnen, zowel de jury als de publiekpsprijs kregen ze een impressario en konden ze gaan touren met de hele voorstelling Tja Tja Tja. De recensies waren geweldig en de reacties ook!. Dames Voor Na Vieren stond vanaf toen officieel op de kaart! vanaf toen waren de twee dames niet meer te stoppen.

De voorstelling tourde twee seizoenen lang, van 2004 tot 2006. 

..

Recensies van Tja Tja Tja

Liedjes uit Tja Tja Tja

zij is er ook (staat ook op de DVD Tja Tja Tja)

Video's van Tja Tja Tja

In de winkel

De andere voorstellingen

Neem ook eens een kijkje bij Bruids-en Grafwerk (hun huidige voorstelling), Binnenstebuiten, De Diepvriesdames, Koude Kermis en Hijgende Hakken
Hanneke en Anne
Hanneke en Anne